Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Ramon maakt simpel gerecht met biologische groenten
Ramon Brugman

Kruidentoast met preipuree en gesmolten kaas

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Broodje Sabich | Lekkere track
Ramon Brugman

Broodje Sabich met aubergine en hummus

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag