Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Pompoen koeken met spijs en chocola

Sharon maakt snel een kerriesoep met gamba's en edamame
Sharon de Miranda

Kerriesoep met edamame boontjes en gamba’s geserveerd met kokosrijst

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Sharon bereidt wat lekkers met cassave en vis
Sharon de Miranda

Gevulde cassave met vis en komkommersalade

Chef-kok Sharon maakt een pittige pinda-okersoep
Sharon de Miranda

Pinda-okersoep met bananenchips

Makreelburger met salsa
Alain Caron

Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui

Gebakken rijst met zeevruchten
Sharon de Miranda

Gebakken rijst met zeevruchten en kabeljauw

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Sharon de Miranda maakt een paddenstoelenstoof voor kerst
Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof met calvados, feta, paprika en een gepofte aardappel

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt
Sharon de Miranda

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt

Brownies met pure chocolade en karamel
Rosah van Schendelen

Brownies met chocolade, houtgerijpt donker bier én whiskey karamel

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Triffle met mascarpone en appel
Sharon de Miranda

Trifle met mascarpone en appel

Bloemkool ovenschotel
Sharon de Miranda

Bloemkool ovenschotel

Bulgur met haloumi
Sharon de Miranda

Bulgur salade met gegrilde halloumi, aubergine, tomaat en yoghurt dip

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade