Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Pompoen koeken met spijs en chocola

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Entrecote met rode bieten en ui
Alain Caron

Entrecote met gekonfijte ui, rode biet, julienne van witlof en citrus mayo

Brownies met pure chocolade en karamel
Rosah van Schendelen

Brownies met chocolade, houtgerijpt donker bier én whiskey karamel

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Alain Caron

Klassieke paté met salade

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Alain Caron

Varkensribben voor Kerst