Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
stadssafari
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
0-30 minuten
(-)
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
Leon Mazairac
Ramon Brugman
Rosah van Schendelen
Sharon de Miranda
Gerecht
(-)
Vis
Vlees
Vegetarisch
Menu
Lunch
(-)
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Winter
Zomer
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gegrilde makreel met kiwibes salsa
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Cantonese dumplings
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Bietensoep met een broodje makreelmousse
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Ceviche met Nederlandse kiwi
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Garnalen cocktail en petit farcis
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Broodje schelvis met kruidenmayonaise
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Amuse met tongfilet en garnalen
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Mosterdsoep met kaas-uienstokbrood en zalmsalade
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Sopaipilla's met Antilliaanse tonijnsalade
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Oesters met spinazie en zeewier
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Parmentier met kaviaar.
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Open dolmadaki met Khritaraki en garnalen