Gele boontjes
Jetske van den Elsen

Geroosterde gele bonen met limabonencrème en salsa

Rundertartaar met asperges en mayonaise
Ramon Brugman

Rundertartaar met groene asperges en uiencompote

Krokante tartelette met noten-tofucrème en kruiden
Jetske van den Elsen

Krokante tartelettes met noten-tofucrème en verse kruiden

Asperges
Jetske van den Elsen

Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus

Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

Soesjes met ijs
Alain Caron

Zelfgemaakte soesjes met pistache ijs en frisse fruitsalade

Bubur Injin: Indonesische zwarte rijstepap
Geneal Harreman

Bubur Injin: Indonesische zwarte rijstepap

Fenegriek kaas
Jetske van den Elsen

Künefe met fenegriek kaas en suikersiroop

3x komkommer kerstamuses
Jetske van den Elsen

3x lekkere amuses met komkommer

Pangsit met oosterse kipvulling en frisse pompoensalade met tahin
Sharon de Miranda

Pangsit met kip en een pompoen salade met frisse dip

Halloween dessert | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Griezelig Halloween dessert van chocolade ganache en koekkruimels

Nigiri beef met radijs
Ramon Brugman

Zelfgemaakte sushi met ossenhaas en radijs

zomerse bieten
Jetske van den Elsen

Bietjes met opgeklopte roze geitenkaas

Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas