Ramon maakt gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus
Ramon Brugman

Gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus

noodles met sesamcurry en speciale spitskoolbonbons
Geneal Harreman

Noedels met pinda-sesamcurry en spitskoolbonbons

Ramon maakt pasta puttanesca
Ramon Brugman

Pasta alla puttanesca

Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Ramon maakt simpel gerecht met biologische groenten
Ramon Brugman

Kruidentoast met preipuree en gesmolten kaas

Smaakvolle salade van pompoen, boerenkool en biet in zoutkorst
Geneal Harreman

Warme boerenkoolsalade met pompoen, radicchio, vijgen en biet uit de oven

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep
Ramon Brugman

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep en cranberrysaus

Witlof met kappertjes en botersaus van gebrande koffie
Geneal Harreman

Gebakken witlof met radijsjes, amandelen en espresso beurre blanc

Chef-kok Geneal maakt een wintersoep met een pannenkoek
Geneal Harreman

Aardpeer en knolselderijsoep met maïspannenkoek

Gefrituurde bloemkool
Geneal Harreman

Tempura van bloemkool met chipotle saus en een gevulde paddenstoel met notendip

Sharon de Miranda maakt een paddenstoelenstoof voor kerst
Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof met calvados, feta, paprika en een gepofte aardappel

Watermeloen salade
Sharon de Miranda

Frisse watermeloen salade en een Virgin Colada

Oerbrood met tomatensalsa en burrata
Sharon de Miranda

Oerbrood met tomatensalsa en burrata

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin
Ramon Brugman

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin

Misosoep met pittige peersalade
Sharon de Miranda

Misosoep met pittige peersalade

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Gefrituurde risottoballetjes met frisse dips met kokos en koriander
Sharon de Miranda

Gefrituurde risottoballetjes met frisse dips met kokos en koriander