Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
0-30 minuten
30-60 minuten
(-)
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
(-)
Geneal Harreman
(-)
Jetske van den Elsen
Leon Mazairac
Ramon Brugman
Rosah van Schendelen
Sharon de Miranda
Gerecht
Vlees
Vegetarisch
Vegan
Menu
Smaakmaker
Gebak
Borrelhapje
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Seizoen
Herfst
Winter
Lente
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Hummus met gepofte biet, krokante kikkererwten en gefermenteerde groente
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Kimchi-kaas bitterballen met gochujang mosterdsaus
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Aubergine schnitzel met Japanse currysaus en frisse wortelsalade
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Stoofperen in vlierbloesemsiroop met kruimeldeeg
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Marmelade-ijs met sinaasappel kletskoppen
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Spinazie curry met krokante halloumi en zelfgemaakt flatbread
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Luxe rollade van pompoen met misoboter en gepofte pastinaak uit de oven
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Panna cotta van appelcidersiroop
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Maak zelf zuurkool in een paar stappen
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Hoe maak ik sushi gember Gari en Beni Shoga?
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Hoe maak ik zelf kimchi?
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Hoe maak ik zelf hüttenkäse en paneer?
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Maak de lekkerste roomboter
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Maak Jetske's vanille extract én vanillesuiker
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Orzo bomvol groenten met een gevulde portobello en bechamelsaus uit de oven
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Surinaamse kousenband met tajerblad en roti massala