Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
stadssafari
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
0-30 minuten
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
Lendl Mijnhijmer
(-)
Leon Mazairac
Ramon Brugman
Rosah van Schendelen
Sharon de Miranda
Gerecht
(-)
Vis
Vlees
Vegetarisch
Menu
Lunch
(-)
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Winter
Zomer
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Salade van bietjes met gerookte paling en appel
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Ceviche met Nederlandse kiwi
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Garnalen cocktail en petit farcis
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Romige bloemkoolsoep
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Bierstoof met zeebaars
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Strandvis met blanke botersaus
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Eilandgerecht met cranberry en duindoorn
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Cocktail d’écrevisse” (Rivierkreeften cocktail)
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Bisque van Hollandse garnalenkoppen
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Tempura van wilde wadschelpen
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Vissalade van bijvangst met oestermayonaise
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Aalbessen, mosselsoep en makreel
Paginering
Huidige pagina
1
Pagina
2
Volgende pagina
Volgende