Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Sinterklaas cheesecakejes
Ramon Brugman

Mini cheesecakes met kruidnoot en taaitaai

Alain maakt een gerecht met gefermenteerde groenten
Alain Caron

Steak van Chinese kool met verse kruidenboter

Biryani met kip, saffraan en frisse yoghurtsaus
Ramon Brugman

Biryani met kip, saffraan en frisse yoghurtsaus

Krieltjes
Ramon Brugman

Krieltjes met pulled chicken, knoflooksaus en een frisse salade

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Pumpkin spice chocolademelk | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Warme pumpkin spice chocolademelk

Halloween dessert | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Griezelig Halloween dessert van chocolade ganache en koekkruimels

Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Ramon Brugman maakt een frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen
Ramon Brugman

Frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken

vega kibbeling
Ramon Brugman

Plantaardige romige aardappelsalade met ravigotesaus en kibbeling

Onze chef-kok Ramon Brugman maakt zelf ijsthee met sinaasappel en munt
Ramon Brugman

Zelfgemaakte ijsthee met sinaasappel en munt

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Ramon Brugman kookt met Joost Eerdmans
Ramon Brugman

Joost Eerdmans' recept voor Haagse bluf met krokante amandelen

Speculaas popcorn
Ramon Brugman

Speculaas popcorn

Candy apples | Lekkere track
Ramon Brugman

Candy apples met kaneel voor Halloween