Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Pompoen koeken met spijs en chocola

Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Courgette fritters
Rosah van Schendelen

Courgette fritters met halloumi en sesam salsa

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Entrecote met rode bieten en ui
Alain Caron

Entrecote met gekonfijte ui, rode biet, julienne van witlof en citrus mayo

Salade met kaas en bramen
Rosah van Schendelen

Herfstsalade met gegrilde rode biet, ossenhaas, blokjes kaas en uitjes

Brownies met pure chocolade en karamel
Rosah van Schendelen

Brownies met chocolade, houtgerijpt donker bier én whiskey karamel

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Dessert limoncello Rosah
Rosah van Schendelen

Dessert met limoncello

wintergroenten
Alain Caron

Kippendijen gevuld met wintergroenten

alain peer
Alain Caron

Gemarineerde peer met brioche en mascarpone