Romige gnocchi met kastanje, salie en rozijnen in port
Rosah van Schendelen

Verse gnocchi met kastanjes, beurre noisette en parmezaanse kaas

Visschotel met kabeljauw
Sharon de Miranda

Gebakken vis met aardappelpuree en een frisse bloemkoolsalade

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Sinterklaas cheesecakejes
Ramon Brugman

Mini cheesecakes met kruidnoot en taaitaai

Paksoi pannenkoek
Jetske van den Elsen

Koreaanse groentepannenkoek met paksoi en een dipsaus

Alain maakt een gerecht met gefermenteerde groenten
Alain Caron

Steak van Chinese kool met verse kruidenboter

Sharon maakt een traybake met witvis en garnalen
Sharon de Miranda

Traybake met witvis, Hollandse garnalen en bloemkool

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico
Rosah van Schendelen

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Halloween dessert | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Griezelig Halloween dessert van chocolade ganache en koekkruimels

Noedelsoep met gemarineerde eieren en zoetzure bietjes
Jetske van den Elsen

Noedelsoep met een eitje, groenten en paddenstoelen

Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met amandelspijs en pompoencrème

Sharon de Miranda

Oma's appeltaart

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken