Pappardelle met Parmezaanse kaas en pastinaak
Rosah van Schendelen

Pappardelle met parmezaanse kaas en pastinaak

Bami met pindakaas en bimi
Sharon de Miranda

Pindakaas bami met bimi én verse sambal

Scamorza
Alain Caron

Geroosterde prei met kleurrijke tomaten en geraspte Scamorza

Paratha - Ramon Brugman
Ramon Brugman

Zelfgemaakte paratha met pittige kip en tomatensalsa

Kleurrijke sushi regenboog sushi
Rosah van Schendelen

Krokante kleurrijke regenboog sushi

Romige gnocchi met kastanje, salie en rozijnen in port
Rosah van Schendelen

Verse gnocchi met kastanjes, beurre noisette en parmezaanse kaas

Visschotel met kabeljauw
Sharon de Miranda

Gebakken vis met aardappelpuree en een frisse bloemkoolsalade

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Franse Klassiekers
Leon Mazairac

Mosselen à la thermidor met heerlijk gemarineerde kip en een frisse salade

Gerecht gehaktballen
Sharon de Miranda

Snel eenpansgerecht met groenten en gehaktballetjes

Alain maakt een gerecht met gefermenteerde groenten
Alain Caron

Steak van Chinese kool met verse kruidenboter

Chef-kok Geneal maakt een plaattaart met groente
Geneal Harreman

Plaattaart met courgette, cherry tomaatjes, spinazie en een pittige dressing

Sharon maakt een traybake met witvis en garnalen
Sharon de Miranda

Traybake met witvis, Hollandse garnalen en bloemkool

Biryani met kip, saffraan en frisse yoghurtsaus
Ramon Brugman

Biryani met kip, saffraan en frisse yoghurtsaus

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico
Rosah van Schendelen

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico

Krieltjes
Ramon Brugman

Krieltjes met pulled chicken, knoflooksaus en een frisse salade

Kikkererwten curry
Jetske van den Elsen

Romige curry met kikkererwten en tomaat